مهندسی ژئوتکنیک از جمله شاخه های مهندسی عمران است که بصورت گسترده با سایر شاخه های این رشته در ارتباط است. تاثیر مسائل ژئوتکنیکی در مهندسی سازه اعم از طراحی و اجرای فونداسیون ، گودبرداری و پایدارسازی، در مهندسی محیط زیست نظیر طراحی و اجرای مدفن های زباله، در مهندسی راهسازی و حمل نقل نظیر طراحی و اجرای زیرسازی راه ها و پایدارسازی ترانشه های خاکی در جاده و … غیر قابل انکار است. مهندسین ژئوتکنیک نیاز است تا درکی درست و آشنایی قابل قبولی نسبت به سایر شاخه های علم مهندسی عمران داشته باشند تا بتوانند طراحی و اجرایی ایمن، ماندگار و بهینه داشته باشند.
از مهمترین چالش های مطرح در مهندسی ژئوتکنیک بحث اجرای ابنیه ژئوتکنیکی است. از آنجایی خاک در هر نقطه میتواند لایه بندی متفاوتی داشته باشد و امکان برخورد با خاک های مسئله دار در هر پروژه ای مطرح است لذا نیاز است تا مطالعات صحرایی بصورت دقیق و گسترده در هر سایتی صورت گیرد. در بسیاری از موارد مشاهده شده است که علیرغم انجام مطالعات صحرایی، مواردی پیش آمده است که در مطالعات و طراحی در نظر گرفته نشده باشد. به همین جهت لزوم حضور تیم های متخصص ژئوتکنیکی در هنگام اجرای ابنیه ژئوتکنیکی غیر قابل صرفنظر کردن است زیرا حوادث احتمالی میتوانند خسارات جبران ناپذیر مالی و بویژه جانی به بار آورد.
شرکت مهندسی ابرند توانسته است با استفاده از نیروهای متخصص و مجرب، تیم های اجرایی ای را گرد هم آورد که دارای روحیه ی تیمی بالا، قادر به حل مسئله و پایبند به اصول حرفه ای اند. افتخار شرکت ابرند حضور در دهه ها پروژه عمرانی و ژئوتکنیکی بدون حادث شدن اتفاقات ناگوار است که تمامی این ها نشأت گرفته از برخورداری از دانش، تجربه و از همه مهمتر رعایت اصول ایمنی توسط نفرات اجرایی و در حین اجرا میباشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده خدمات اجرایی ژئوتکنیکی شرکت ابرند روی آیکون های زیر کلیک کنید.
پایدارسازی گود
بهسازی خاک